18.09.14

anger& peatus

Nutan ja kupatan. 
Seenelkäik läks nati aia taha, sest me saime ainult selliseid, mida kupatada tuleb. Netis öeldi, et enne hoia veel vees ka. Siis ma hoidsin mitu päeva vees ja lootsin, et lõpetuseks saab nad lihtsalt ära visata. Aga tutkit, nüüd kupatan ja siis teen kastet või midagi. 

Täna hommikul käisin Koplis. Sõitsin trammiga mööda Angerja peatusest, aga üks naljahammas oli "ja" ära kustutanud ja alles oli Anger nagu Viha. Andis hommikule tooni. 

Sho vanemad läksid lõunal lennukile, ma vaikselt katsun vanasse rütmi tagasi loksuda. 

Nagu juba kiitlesin, meil on suure kapi täis head ja paremat jaapani kraami. Kõrgklassi vetikaid ja asju. Aga Sho ütleb, et ta tahab kartulit ja sibulat ja liha süüa. 
Sellega seoses jälle probleem. Pärast seda, kui Sho ostis ÜHE kartuli, mis FBs muudkui laike kogus, otsustas M meid varustada 25 kg kartulitega. Ikka vähem kui 50 kg, aga me peame keskturule neile järele minema ja ma ei tea... taksoga? Parem oleks, et Sho oma kartulidieediga läbi talve jätkaks. Igatahes relvastas ta end TTÜ raamatukogu kokaraamatuga "Kartuliroad". 

Sho ema korjab seeni, muhahaa.

Väga sümpaatne muide, Sho ema ostis endale kleidi Tiina by Tiina Talumees. Sobis täiesti valatult. Ja siis ostis veel mitu Eesti disainirõivast. Õige! 

Lonni sõitis meiega nädalavahetusel seenele. Kui korra mereranda läksime, läks Lonni peast hulluks. Ta jooksis merre, pistis nina ja silmad kõik vette, puristas, pistis uuesti vette ja siis jooksis järjest suuri ringe, millest pool oli liival, pool vees. Pole elusees teda nii pööraselt õnnelikuna näinud. 


Me viimase kuu toitsime Lonnit vanurkoerte toiduga, sest ta mingi kümnene juba. Esiteks see ei maitsenud talle üldse ja teiseks, ta käitub nagu lapsuke. Nii et nüüd ostsime tavalise energiasisaldusega toidu ja ta matsutab mõnuga. Loodetavasti võtab varsti palju juurde, sest vahepeal oli päris kondine juba. 

Vanas vanglas käisime ka. Shol on paar pilti veel üles riputatud. Aga Rummu on sürr kant tõepoolest.  Ainult et mingi kari kodu- ja välismaiseid hipstereid paistab seal igapäevaselt (noh, vabalt laiendan oma tunnipikkuse külastuse vaatlusi kõikidele päevadele, ma olen nii ennast täis lihtsalt) ringi saalivat. 

Laupäeval oli väljasõit, pühapäeval oli kodune värk. Lõke, grill. (Kellele ei meeldiks see suurepäraste valguskiirtega pilt, mis Sho tegi.)
Koer oli eemal rihmas, sest ta ähvardas oma ninakese grillil ära põletada. (Jaa, meil on vihaste lindude saunalina. Sho ema ostis endale nendega vihiku ka. Ja enne lennujaamast ostis veel pisikesi pehmeid ka ja andis ühe Shole.)


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar