18.02.11

yabunai!

Ma olen jaapani keele rikastaja. "Yabunai" on vaid üks sõna neist paljudest, mis mul kunagi kogemata suust välja tuli ja kohe igapäevakasutusse jäi. See on kahe sõna sulam, üks on "abunai" ehk ohtlik ja teine on "yabai" ehk ohtlik või äge või rebel.
Seepärast siis yabunai punkt blogspot punkt com.


5 kommentaari:

  1. Uuuued tuuuuled. Ootan põnevusega :)

    VastaKustuta
  2. Vau, kas tõesti täitsa esimene postitus? Ma hakkasin su blogi alates viimasest lugema ja liikusin järjest ettepoole. Järgi jätta ka ei saanud, sa kirjutad nii mõnusalt! Kui umbes viie aasta jagu loetud oli, hakkasin juba vaikselt soovima, et hakkaksid kuidagi igavamalt kirjutama, et ma saaks blogi kinni panna ja vahelduseks midagi muud oma eluga teha. Aga no seda ei juhtunud. Nii et ma lugesin terve blogi läbi! Aitäh kirjutamast, sul tuleb hästi välja!

    PS! Sul on väga huvitavad unenäod :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Uskumatu :D Hästi pidasid vastu. Nüüd sul on päris hea ülevaade mu elust. Ma pean kättemaksu korraldama. Uurin kohe välja, mitu aastat su blogi on :)
      Igatahes tore! Aitäh!
      Olin su blogist varem kuulnud, aga ise polnud lugema sattunud. Nüüd aga olen uuemaid ja vanemaid postitusi juba mitmeid lugenud.

      Kustuta
    2. Hahaa, no mul on viis aastat. Aga mul on lohepikad postitused, nii et terve blogi läbilugemine oleks juba nagu elutöö!

      Kustuta