08.01.14

röövmõrvvägistaja

Ma nägin täna nii narts välja oma hilistes nartsudes hommikuriietes ja oma lõustaga, et kui jehoova tunnistajad uksele tulid ja ma neile ukse avasin, küsisid nad, kas ma olen haige. Kuna see armas tüdruk, kes varem uksel käis, asendus ühe prouaga, kellest ma üldse ei hooli, siis mängisin oma sita välimusega kaasa. 
Jaa tõesti, olen külmetunud, kähisesin. Ega palavikku ei ole? küsis murelik jehoova tunnistaja. Katsusin otsaesist, et justkui veenduda - praegu vist ei ole. Jehoova tunnistajad vabandasid, tänasid, et ma "hoolimata kõigest" uksele olin tulnud ja lahkusid, jättes mind mõtlema, kas see oli nüüd viiner- või luusersituatsioon. 
Eile oli pikk ja raske tööpäev ja läksin hilja magama ja... Igasugu vabandusi võiks leida. Aga tegelikult oli kõik korras ja mu välimus oligi lihtsalt loomulikust haiglane ja lubamatult kaltsakas. Vot nii.

Sättisin end pikale jalutuskäigule, et seejärel maanduda kohvikus raamatu taga, siis osta seljakott söögikraami täis ja matkata tagasi. 
Sain seljakoti asju punni ja astusin poest välja, kui märkasin, et taevas on möllu täis. Oma kaks-kolm helikopterit tiirutavad. 
No las olla. Aga kopterid, nagu raisakotkad, saatsid mind terve pooletunnise tee kodujaama. Korraks tekkis patune mõte jälle India restorani karrit sööma minna, aga see tuli maha matta, sest restoran oli miskipärast suletud. Niisamuti oli selle kõrval suletud alati-avatud Hawaii restoran.
Helikopterid ikka tiirutasid peakohal. 
Jõudsin kodujaama ette ja vaatan, et imelik, politseinik seisab jaama ees. Ja mingi politseiauto. Ja siis veel mingid politseinikud patrullivad ringi. 
Igatahes läksin koju. 

Sho jõudis õhtul ja ütles, et olid alles helikopterid. Ma ütlesin, ma teaaaaan. Mis tiirutamine see oli! Ta ütles, et ta sai prefektuuri-politseist teate, et üks röövmõrvvägistaja on politseist põgenenud. 
Politsei "mailing listiga" on võimalik liituda ja siis saad teada mingeid asju, mis sinu kandis juhtuvad. Peamiselt midagi selles stiilis, et eile selles ja selles kohas kõnetas püksata mees kohalikke koolitüdrukuid sõnadega "mis teete, tüdrukud?" Olge ettevaatlikud. 
Just eile kiusasin Shod, et ta tellib tasuta politsei-pornokirjandust.

Aga kas sellel põgenenud mõrvaril võib meie kodu ümber tiirutavate kopteritega tõesti seos olla? Nüüd uurisime netist ja tõepoolest, röövmõrvvägistajat olla otse meie kodu juures nähtud. Just selles punktis, millest ma ka täna kaks korda mööda käisin. Nüüd on hirm nahas. 

Aga Sho tuli täna vara koju, kell 20.00 õhtul. Mis ei ole tegelikult vist vara. Aga ta jätkab töötegu kodus. Homseks on vaja robot panna inimese liigutusi matkima, nii et Sho nüüd vehib kätega ja robot püüab teda kohmakalt matkida. Liigutusi tuleb enne homset show'd veel lihvida. 


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar