09.12.14

petukaup, inspiratsioon ja mõni pilt

Suur tass kohvi on suur inspiratsiooniallikas. Veel inspireerib see suurepärane loengusari, mida Kadi, kes mu intellekti rehitsemise eest hoolitseb, soovitas. See on kuidagi nii meisterlik, et kõik keeruline tundub lihtne, aga tundub keeruline, aga lihtne, aga keeruline, aga.

Täielik võit oli viimase Sirbi, mille Tartu rongist pätsasin, leheküljel 23. Pealkiri "Kriitiku kättemaks". See tegi mind nii õnnelikuks, aitäh! Pool teksti kirjeldas üht episoodi sarjast "Friends" ja teine pool jutustas selle moraali ümber. 
Mõtlesin: Sirp on minu inimesed. (Vt "Olen ignorant")

Aga Laima šokolaadikalender vedas alt. Kujutage ette, et avate õige kuupäevanumbriga akna ja see on täiesti tühi. Siis avate paanikas järgmise kuupäevaga akna ja see on ka tühi. Siis olete juba valmis Läti valitsusele pommiähvardust vormistama, kui tuleb välja, et kogu šokolaad on kogunenud number 12 taha. 
Ma ei tea, kuidas nüüd edasi toimida - ja mida üldse mõelda.

Sho valis selle kalendri pühapäeval Selveris välja. Ma tahtsin võtta linnumaja, mis maksis kuus eurot kopikatega ja mis oleks asendanud mulgustatud Pepsi pudelit (arhitekt S. Yano).
Ta ütles, et linnumaja on nii kallis ja pole prioriteet. Järgmisel hetkel oli ostukorvis Laima kalender. Selle eest oleks peaaegu pool linnumaja saanud. 
Ostsime ka hästi suure rasvapalli, millest sai konkureeriv restoran Pepsile, aga kliendid ei tule ei ühte ega teise, raisk. 
Nõutuks teeb. 
Tunnen, et ei oska enam head kurjast eristada. Võbelev elu.
Kõik on sassis, ka jõulupidu toimus enne sünnipäevapidu ja süda ütleb, et see ei ole õige. 

Kõik tegid kingitused. Kuidas sa oled selliste sõpradega, kui nad kõik sellised sõbrad on. Ma ostsin kaupsist martsipanikujukesi.  

 Kadri kingitus realiseerus nii:
Stella kaalub karjääri mänguasjakoti disainerina (täiskasvanutele). Kristel pakib kingitusi vaimustavalt.

"Unenäorongi" esitluselt ka natuke. 

 Ülemine pilt: Kerli-Helen Oissar

Järgnevad pildid tegi Aron Urb. Laenutasin need galeriist tema kodulehel




Nii harva oleme Shoga ühel pildil. See on pärast esitlust kohvikus ja selle tegi ka Kerli-Helen.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar