23.07.15

meil on telekas

Kassi ja koera suhe on hetkel umbes selline. Koer on armukade ja lisaks solvunud, et kass ta peale pidevalt uriseb. Kass hiilib koera uudistama, aga haihtub iga tema äkilisema liigutuse peale sisinal õhku.
Mul on nüüd kassipoeg ja töötav telekas, nii et ma ei näe põhjust, miks peaksin enam kunagi üldse midagi tegema. 
Telekas on selleks, et Sho saaks uudiseid ja Õnne tänava lugusid vaadates keelt õppida. Peamiselt vaatab ta aga Alo TVd. 
Mina saan oma elamused krimisarjadest, nii et oma elu elamusi pole enam suurt vajagi.
Sarjad mõjuvad mu närvikavale nii hirmus halvasti. Praegu on "Keha kui asitõend" ja mingi zombi-marutaudi teema. See on lihtsalt rõve. Laipade lõikumine ja see muusika.

Telekanalitel on suht ühetaoline sihtgrupp, kelle profiili olen krimisarjade eeskujul kokku pannud:  virelev inimene, kes vajab enne palgapäeva avanssi, et osta Vanishit või kokakoolat.
Üks reklaam oli Shole lausa õpetlik: ahaa, nad imavad niiskust ja lähevad niiviisi sees suuremaks? 

Igakord, kui tössi vajun ja pea mõtetest tühjaks jookseb, tekib hirm, et äkki on dementorid tagasi ja ma olen järgmised mitusada päeva niisugune. Aga siis mõtlen, et tegelikult on kõik hästi. Ind tuleb tagasi. On tulnud ka.
Kas võin süüdistada ilma? Midagi peab süüdistama. 
Ükspäev oli mul 37.1 kraadi palavikku, mis mattis keha & vaimu. Süüdistan seda. 

Hea asi, et olen oma lemmik inimesega abielus. 
Samas, lemmik inimene ostis Jaapanist kaasa selfipulga, nii et ma häbenesin silmad peast. Algul. Pärast tegin palju selfisid. Või vähemalt kavatsen teha. On seal suurt vahet, mõtteroim on toimunud.

Kui lõunaks töölt koju hakkasin tulema, siis Sho saatis sõnumi, et riis ja misosupp on valmis. Sõnum soojendas. Igatahes soojem kui see suvi, eks.

Riisikeetja oli hea ost. Kes tahab riisikeetjat Eestist, see peab ostma multikukkeri. Sama asi. Ainult et tänapäeval ei osta keegi midagi, millel vaid üks funktsioon nagu riisikeetmine. 
Multi peab olema.
Sho - "jaapanlasena" - vajas muidugi midagi tavapärasest kvaliteetsemat. Õiget made-in-japan asja, kus "spetsiaalse aurutehnikaga" jäetakse riisile "isuäratavalt läikiv pealispind" ja what not. 

Ma tulin nüüd telekatoast ära, aga jätsin teleka üksinda tuppa mängima. Sealt kostvad helid ei lase ikka mõelda. Aga miks peaksin teleka kinni lülitama? Allakäigutrepp. 
Kirjutan selle postituse lõpuni ja siis lähen kanaleid klõpsima.


2 kommentaari: