05.03.12

toxic

Päev pole veel alanudki, kui mul juba näkkas.
Täitsa lõpp, kui ilus on Yael Naim'i versioon loost "Toxic". Originaal on Britney Spears. See on mingi eraldi liik geniaalsusi, kui lugu, mis sa arvad, et on... poliitiliselt korrektselt väljendudes - teistsugune, on mõnes teises esituses lihtsalt nii hea, et mõtled, et kuidas sa võisid kunagi seda lugu pealiskaudseks popiks pidada.
Ja Cocorosie "Turn me on", mida muidu laulab Kevin Lyttle. Mulle oli lausa ehmatus, et see originaalis nii hirmus lugu on.
Lady Gaga tegi seda trikki ise oma klaveri-versiooniga "Poker Face'ist". Mulle oli küll üllatus, et üks nii üheülbaline lugu võib olla nii... mitmeülbaline?

Ohohoo-ahahaa, mis ma tahtsingi öelda...
Ehmatused ja üllatused ja shokid...
Aa.

Et loost "Toxic" on Mark Ronsonil ka versioon ja see on päris tore, selline krutskiga.

Aga kõik need lood ja lingid, need tulid mulle lihtsalt meelde. Tahaks rõhutada, et teemaks on praegu siiski Yael Naim - "Toxic".


3 kommentaari:

  1. Mulle avaldas kunagi muljet Lady Gaga Paparazzi klaveriversioon, mis su blogis oli, ma polnud tast midagi ennem kuulnud. Nüüd kuulasin uuesti. Ta liigub oma mustade prillide taga täiesti oma maailmas, tunneb end väliselt vabalt ja teeb mis tahab. See avaldab muljet kui keegi teeb, mis tahab.

    VastaKustuta
  2. tänud Maarja!
    olen ise kehva juutuubi tuulaja, tänu sinule leian ikka ja jälle midagi "extra" sobivat;)

    VastaKustuta