19.10.14

õppige meistrilt!

Kui meedias terrorirühmitus ISISest rääkima hakati, siis mõtlesin, hmm, see kõlab kuidagi tuttavalt. Läksin vaatasin vannitoa kappi.
Mhmh, ma räägin teile nüüd oma meigisaladustest.

Esiteks, mul on üks suurepärane nipp: ma ei tee mitte midagi.

Viimased kümme aastat ma arvasin, et mu nägu kukub küljest ära, kui ma seda igal õhtul pärast dušši ei kreemita. Lisaks ei sobinud mitte iga kreem, vaid ikka kõige kallimad spets-kreemid. Komplektis näovee ja muuga.
Kosmeetik ütles ka, et näonahk on nii kuiv, et kreem või surm.
Aga ikka olid mul näos mingid punnid ja, kui just äsja polnud kreemitanud, oli nägu kuiv mis kuiv.

Aga kevadel otsustasin, et aitab, ma lihtsalt ei määri enam midagi näkku. Esimene nädal oli õhtul pesust tulles tunne, et keegi kisub mu näonahka kõrvade taha kokku. Mõnda aega oli nahk ülikare ja kuiv. Aga siis läks üle. Ja nüüd ongi nii. Imelikud punnid kadusid.
Okei, näonahk on kuivapoolne edasi ja külmade tulekuga ninaots vähe ketendab, aga olgem ausad, enne oli ju täpselt sama seis, aga suure raha eest.

Muide, Sho kunagi tööga seoses kohtus ühe Jaapani kosmeetikafirma suure bossiga, kes rääkis talle kosmeetika suurepärasusest. Sho, mõjutatav poiss, sai endale mingi "pour homme" komplekti kaasa ja hakkas kasutama.
Ja teate, varsti hakkas ta näonahk pesust tulles imelikult läikima. Ja tekkisid ka mingid punnid.
Õnneks tüdines ta oma "uuest hobist" kähku ja nahk läks normaalseks tagasi.

Ainus asi, mida teen, ma pesen õhtul nägu eriti õrnatoimelise ISISe-nimelise geeliga, sellisega, mis üldse ei kuivata.
Siit ka seos terrorirühmitusega. Ja muidugi Egiptuse jumalannaga, aga tema pole praegu aktuaalne.

Ma ei ütle, et soovitan seda kõikidele. Võimalik, et oma 30. sünnipäeval näen välja nagu 60 ja küll te siis naerate parastavalt. Aga võib-olla mitte. Aasta ja paari kuu pärast selgub.
Aga seni ei pea ma kreemidele raha kulutama ega neid igale poole kaasa vedama.

Minu teine suurepärane meiginipp, muide, on see, et ma kasutan vahel ripsmetušši.

Neiud, õppige meistrilt!


6 kommentaari:

  1. seda minagi olen eluaeg rääkinud - ainuke õige ilu on loomulik ilu ...aga kuna ma olen mees, siis mind ei kuula keegi :D

    VastaKustuta
  2. C.D., mingil hetkel saad aga aru, et ainus õige ilu on noor ilu. Jätad vana kortsus naise maha ja võtad uue, noorema ja pringima. Siis on vanal muidugi kahju, et piisavalt kehahooldusse ei investeerind... aga mis teha, hilja!

    VastaKustuta
    Vastused
    1. kui naine saab aru, mis on loomulik ilu, ega määri endale mingit löga näkku, millega oma välimust hävitab, võib suure tõenäosusega ka 45selt välja näha, nau 25.

      Kustuta
  3. Hah, see on küll mingi kuri nali.
    Kes jätaks oma kõige lähedasema inimese maha seepärast, et ta vanemaks jääb? Sellise kriteeriumi järgi olulisi otsuseid tegeva inimese elu paistab ikka julmalt nukker. Liiga riskantne, ma küll ei suudaks nii rumalalt käitumise tagajärgedega toime tulla. Noorena õpid vigadest, eks, aga ütleme neljakümne-viiekümnesena?

    Või saan ma elu jagamise kontseptsioonist valesti aru? Tark valib oma laste emaks ja igapäevaseks ühiste ärkamiste ja uinumiste kaaslaseks ikka midagi prinki?

    VastaKustuta
  4. Hoiaks see õnnetu kehahooldus siis midagi pringina. Sel juhul võiks ehk nooremaga hirmutamine argument olla. Paraku on noorem nahk ikka noorem nahk ning sellega vanemas eas ei võistle, isegi botoxi abiga mitte. Mis mu arvates muudab kogu selles kategoorias tulemustesse panustamise kergelt enesepettuseks. Kuigi, ma tunnistan, et pärast mõnusat kosmeetiku juures saadud näohooldust on 40le lähenevas kehas küll parem olla. :)

    VastaKustuta
  5. Jep, täitsa nõus. Trenn (lihased-lihased!), higistamine, hea toit ja palju vett on tõenäoliselt ainus tõeline nooruslikkuse saladus. Kreemid on stiilis "parema käega ehitan, vasakuga hävitan".
    Aga kui keegi sinuga ilusalongis ikka tunnikese järjest keskendunult tegeleb, on hea olla, ükskõikmis.

    VastaKustuta