03.11.14

enesepromopäev

Võtsin julguse kokku ja tegin blogile FB lehe. Tegelikult oleks tahtnud juba mingi kuu-paar tagasi teha, aga enda promomine võtab nii palju julgust, et ma ei saanud tükk aega hakkama. 
Aga nüüd otsustasin, et pigistan silma kinni võimaluse suhtes, et ainult kolm inimest maailmas laigivad mind (jaajaa, "mitte sind aga sinu blogi, ära võta isiklikult!") ja korraldasin promopäeva.  

Sest nii hea on vahel lihtsalt linkida mingit lugu. Eriti, kuna viimasel ajal on jaapani muusika jälle teemas, sest ma lähen varsti Tartusse DJks. Aga sellest kunagi hiljem.
Või öelda lihtsalt ühe asja. 
Ja FB albumisse saab fotosid lihtsamini suures koguses lisada. 
Ja ma saan vähemalt natukene aimu, kellega ma räägin.

Seda siis lisaks klassikalisele uue postituse teavitusele, mida seal jagada saan ilma, et ma peaks tülitama inimesi, kes on mu friendid. 
Ma ei ole seni tülitanud ka! Täna teen küll erandi: on promopäev. 

Lisaks ütlen etteruttavalt, et isa raamat ilmub varsti ja ma panin blogi paremale ribale klikitava pildi ka. Aga ka sellest täpsemalt kunagi hiljem. 

Nagu näete, tuunisin blogi ka natuke. See kass elas Tokyos minu lemmik sushikoha vitriinis. 

Otsisin Sho abiga parasjagu pilti, mida blogisse riputada, kui tuli Lonni Sho juurde oma klassikalise  "niisama panen lõua su põlvele" võttega. Oleks kohe selle pildi kassi asemel pannud, aga see ei olnud kitsa ribana äge. 



3 kommentaari:

  1. Kuidas ma siin eelmised postitused leian?

    VastaKustuta
  2. Tere sõbrad, see on minu tunnistus. oleme abielus 5 aastat ja koos 9 aastat. meid lahutati 4 kuud. Ta soovib ja ei taha meie abielu päästa. Oleme olnud suurepärane paar (vähemalt ma uskusin seda) ja vaidleme harva. Kuud enne kodust lahkumist oli ta nii passiivne ja magas palju. Sain aru, et tal oli kellegagi emotsionaalne suhe ja ta kinnitas, et ta on tema vastu köidetud. Siis ütles ta, et pole minusse enam armunud ega saa minuga elada. Ma palusin, nutsin ja nii mitu kuud. Ma vajasin nii palju abi ja soovin, et mu abikaasa pöörduks minu juurde tagasi. Sirvisin Internetis, kui nägin daami ütlust, kuidas dr Ajayi oli suur õigekirjalooja, kes aitas fibroidi ravida ja kas ta suutis saada oma lapse, kes omakorda taastatud rahu kodus. ta loobub tema kontaktisikust ja ma kopeerisin selle, alguses olin skeptiline ühenduse võtmise suhtes, kuid mul on tõesti vaja oma probleemile püsivat lahendust, nii et saadan talle tema olukorda selgitava sõnumi. Ta käskis mul olla kindel, et mu mees tuleb pöördudes minu poole, kui peaksin tegema nii, nagu ta oli käskinud, tegin kõik, mis ta käskis mul teha, ja neljandal päeval sain temalt vabandust palunud teksti, milles ta ütles, et ta ei tea, mis tema ümber tuli, sel õhtul tuli ta tagasi koju ja palus. kõigi tema valede tegude eest ja sellest ajast alates on meie armastus ja abielu olnud tugevamad. Tahan tänada erilist tänu suurele loitsimeistrile dr Ajayaile tema hea töö eest ja selle eest, et ta mind elus taas õnnelikuks tegi. Kui teil on sama perekonnaseisu küsimus või teil on muid probleeme, mis teid vaevavad, pöörduge täna dr Ajayi poole e-posti aadressil: Drajayi1990@gmail.com või Whatsapi numbrile: +2347084887094. Ta on võimeline täitma igasuguseid loitsusid, millest võite mõelda, ma olen elav tunnistus.

    VastaKustuta