17.08.18

minu elu esimene podcast!

Kui kõigile rääkima hakkasin, kuidas ma podcasti teen, siis S. ütles, et algajale podcasterile on ainult üks reegel: ära raiska kuulaja aega.

See on nii õige ja hea reegel. Katsusin seda tublisti silmas pidada. Ja ütlen, käsi südamel, minu meelest on see 59 ja pool minutit hästi veedetud aeg. 

Kõik ülejäänu, igasugu tehnilised asjad, ütles S., võib hiljem lihvida. Nüüd ongi nii, et igasugu sahinat on ja ma ei saanud seda kuidagi maha tõmmatud. Eriti sissejuhatuses annab sahin tunda. Aga pigistage palun silm kinni. Teinekord katsun juba paremini.

Muusikaks võtsin sõna otseses mõttes esimese laulu pikast autoriõigusekaitseta lugude nimekirjast. Esiteks seepärast, et bändi nimi on Kitchen Romance ja ma ka siin köögis lindistan.
Ja teiseks, see nende lugu on sama kodukootud kui mu podcast. Tõenäoliselt köögis lindistatud. Kuidagi klapib hästi.

Ah jaa, ja lõpuks tulevad Sho ja Luukas koju, nii et laps piiksub ja loobib asju maha. Aga.... elu. 

Mis siin ikka pikka juttu teha. Siin see on. 


15 kommentaari:

  1. Sul (teil? ma olen täitsa võõras :) ) on väga mõnus raadiohääl. Mulle meenutas seda Vikerraadio muinasjutu lugemist pärast “Mina ei taha veel magama jääda” laulu. Kõige paremas mõttes siis.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Peaks ehk hoopis unejutte lugema hakkama :D

      Kustuta
    2. Jah, ma jäin podcasti peale kohe magama ka :D Ei tegelikult olin väsinud. Täna kuulasin lõpuni ja väga mõnus. Ootan järgmist.

      Kustuta
  2. väga mõnus kuulamine. aitäh.

    VastaKustuta
  3. tõesti mõnusad hääled, mõnus saund ka minu meelest. mulle meeldis kõige rohkem see... eneseabiloits, et süda lahti ja jalad maas ja nii edasi. selle võtan kasutusele. paluks siis varsti uut osa ka!

    VastaKustuta
  4. Tere, Maarja! Olen su blogi lugeja alates ajast, kui Sho mind seda lugema kutsus. Sho jällegi oli minu õpilane TLÜ suvekoolis.Sinu podcast läks mulle väga korda, jõudu edaspidiseks!Katrin Tääker

    VastaKustuta
  5. Mulle ka meeldis! Ja muusika oli hea.

    VastaKustuta
  6. Kuulasin ja mulle meeldis. Just ise palju nende teemade peale mõelnud, paar päeva tagasi rääkisin ühe tuttavaga sellest pidevast "pill tuleb pika ilu peale" tundest. Et ei maksa üldse rõõmus olla, nagunii kohe läheb halvaks kätte, või veel hullem, halb tuli SEST olin rõõmus. Kannatame ära!
    Väga tubli, et selle salvestuse tegid ja üles panid, sa oskad kenasti soravalt sissejuhatust teha ja rääkida, vau noh!

    VastaKustuta
  7. Sattusin su blogi lugema juhuslikult ühe teise blogi kaudu titeteemade tõttu, siis avastasin, et kooliõde, ja lugesin Jaapani raamatu ka otsa. Ühesõnaga, olen fänn! Väga kihvt kuulamine, ootan ka järgmist osa! Muigama ajas see mõnus eluterve asjadesse huumori/kriitikaga suhtumine hoolimata teema tõsidusest. Aitäh!

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Kooliõde? :)
      Aga jah, mu meelest ka räägib Monica väga mõnusalt läbi väikese enesepilke, aga tõsisest asjast.

      Kustuta
    2. Piilusin su blogi ja vist tundsin ära :D

      Kustuta